Noul Volkswagen Touran: poze oficiale “scapate” pe net

Site-ul britanic autoexpress.co.uk a publicat un set de fotografii cu noul Touran, ce urmează a fi prezentat la Salonul Auto de la Leipzig în această lună. Pozele nu au stat însă pe site mai mult de o oră, articolul fiind șters cu totul.

Cum ele nu au mai apărut pe nicăieri şi par foarte reale, e clar că englezii au încălcat embargoul de publicare impus de Volkswagen. Dar nu-i nimic, blogurile pot să-l încalce. Mai ales dacă nu știau nimic despre el. Italienii de la autoblog.it au salvat pozele și le-au pus pe net. Din ce se vede, stilul noului Touran nu e o surpriză, având în vedere recent lansatul Sharan. MPV-ul compact seamănă foarte mult cu fratele lui mai mare, cu excepția ușilor din spate, care sunt clasice, nu culisante.

În rest, un design clasic, curat, fără înflorituri. Mie îmi place clar mai mult ca prima generație şi mult mai mult ca facelift-ul acesteia. Detaliile tehnice şi informaţiile despre dotări vor apărea cu siguranţă în zilele următoare.

Via | autoblog.it

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.