O veste excelenta: Mihai Marinescu va concura in Formula 2 in acest an!

Deși părea o cauză pierdută până acum câteva zile, iată că mai există și miracole. Pilotul român Mihai Marinescu a fost confirmat de FIA pentru a lua startul sezonul 2010 de Formula 2! Iată că, după un an petrecut în Formula Renault 3.5, Mihai urcă încă o treaptă în drumul lui spre Formula 1.

Mihai Marinescu a impresionat la testele desfășurate weekend-ul trecut pe circuitul britanic de la Silverstone, clasându-se pe locul 10 la general din 20 de participanți. Deși nu are încă un sponsor care să-i asigure bugetul pentru întreg anul și deci nici certitudinea că va putea participa la toate etapele, Mihai va lua startul în prima rundă programată în acest weekend la Silverstone.

Să-i ținem pumnii și să sperăm că cineva cu posibilități materiale și viziune îl va ajuta să meargă mai departe. Și să acopere cu un brand sau mai multe branduri de renume spațiul alb de pe mașina lui. Aflată la al doilea sezon, Formula 2 este una din seriile pregătitoare pentru Formula 1. Câștigătorul campionatului primește la final superlicența de Formula 1 sau chiar un test cu echipa de Formula 1 Williams! Pentru mai multe amănunte despre Formula 2 accesați site-ul oficial al competiției. Felicitări Mihai și multă baftă!

PS: Colegii de la Automarket au acoperit foarte bine evenimentul aici și aici. La fel și GSP cu ceva timp înainte. Hai că poate ne revenim și noi încet-încet…

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.