Pentru 2011 imi doresc sa trec pe 2 roti

Anul ăsta vreau să trec pe două roţi. E o foarte veche dorinţă de-a mea, iar acum a venit momentul să fac pasul. Ca să-mi iau motor intenţionez ca până la vară să-mi vând maşina. Locul ei va fi luat de o motocicletă „light”, pentru începători, în nici un caz una sport cu mulţi cai-putere.

Dacă vă întrebaţi ce o să fac iarna, ei bine o să mă rog de nevastă să-mi dea maşina ei sau să mă (con)ducă pe unde am nevoie 🙂 În rest, există transport în comun, trenuri, autocare, vapoare etc. Oricum, pentru România a devenit un lux prea mare să ai două maşini, de orice tip ar fi ele. Iar sentimentul de libertate absolută pe care ţi-l dă mersul cu motocicleta este unul dintre cele mai frumoase pe care le poţi trăi alături de un motor… cu ardere internă.

Mi-aş mai dori de la 2011 să pot concura din nou în VTM cu Peugeot-ul meu 205 GTI şi să-i fac modificările necesare pentru a deveni mai competitiv (o transmisie cu rapoarte mai scurte, suspensie de curse şi câţiva căluţi în plus). Mai vreau de la noul an să conduc cât mai multe modele de maşini, noi sau vechi deopotrivă. E una din plăcerile mele cele mai mari. Şi, nu în ultimul rând, să scriu aici despre toate experienţele de genul ăsta. Şi voi să le citiţi, în număr cât mai mare.

Pentru ca toate astea să se îndeplinească am nevoie de sănătate, putere de muncă şi răbdare. Ceea ce vă doresc şi vouă, din tot sufletul, în 2011.

PS: Voi ce dorinţe motorizate aveţi pentru anul ăsta?

Foto: Alvimann / morguefile.com

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

3 comentarii la „Pentru 2011 imi doresc sa trec pe 2 roti”

  1. Si eu vreau sa imi iau o motocicleta, mi-am luat permisu de vreo 2 saptamani, dar doar in toamna cand voi veni de la munca de afara:) tot asa ceva mic de 250 si clasic

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.