Prima ilustratie computerizata cu Dacia Lodgy de serie


Abia ce a fost prezentată Dacia Lodgy Glace şi iată că încep să apară ilustraţii realizate pe computer cu primul monovolum al mărcii în versiunea de serie. Plecând de la pozele maşinii de curse şi de la o poză de presă a modelului Sandero (vezi mai jos), englezii de la Car Magazine şi-au imaginat Dacia Lodgy de serie.

Ilustraţia computerizată a celor de la Car Magazine e reuşită şi cred nu prea departe de maşina pe care o vom vedea în premieră în martie 2012 la Salonul Auto de la Geneva. Eu unul aş fi mulţumit dacă aşa va arăta Dacia Lodgy în realitate. Mai puţin acele mânere ale portierelor preluate de la Sandero care nu mi-au plăcut nici pe hatchback-ul Dacia şi cu atât mai puţin pe Lodgy.

Puteţi să vă daţi cu părerea mai jos despre Lodgy de serie, dar ţineţi cont că e doar o randare pe computer şi nu o poză reală.

Sursa: Car Magazine via ZF

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

3 comentarii la „Prima ilustratie computerizata cu Dacia Lodgy de serie”

  1. e urata masina asta, ma mir cine se va mai gasi sa cumpere o asemenea aratare pe patru roti

  2. O masina de familie destul de draguta
    Se pare ca francezii au oameni capabili la departamentul de design, se vor bate nemtii si pe modelul acesta

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.