Reduceri de pana la 25% la Mitsubishi

pajeroM Car Trading, distribuitorul general Mitsubishi Motors pentru România, propune prin intermediul reţelei naţionale de dealeri o campanie ce cuprinde o serie de discount-uri la aproape toate modelele Mitsubishi. Campania se va desfăşura în perioada 01 iunie – 31 august.

Cel mai mic membru al familiei, Colt MY2008, beneficiază de o reducere de până la 21.5%, disponibilă pentru versiunile de caroserie cu 3 şi 5 uşi şi o gamă amplă de motorizări (1.3 / 95 CP, 1.5/109 CP, 1.5 DiD / 95 CP).

Lancer Clasic vine cu un discount de 10%, în timp ce pentru modelul Lancer Sport Sedan reducerea creşte până la 15%. SUV-ul Outlander 2.2 Di-D poate fi şi el achiziţionat în această perioadă cu un discount de 25%.

Pasionaţii de off-road şi aventură se pot orienta către legendarul Pajero, mai accesibil ca oricând, de la doar 25.110 EUR (fără TVA). Discount-ul pentru acest model poate ajunge de asemenea până la 25%.

Un avantaj considerabil pentru client este şi reducerea de 15% pentru modelul L200, un pick-up elegant dar în acelaşi timp robust, cu o versatilitate ce poate satisface exigentele oricărei persoane.

Tot în această perioadă, Mitsubishi România intră în faza a doua a programului de „Înnoire a Parcului Auto Naţional”, anunţând şi introducerea monovolumului Grandis în program. Acesta beneficiază de un discount de 10%.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.