Reparam Bulevardul Aviatorilor?

În fiecare zi, când merg la muncă spre Casa Presei, trec cu maşina pe porţiunea de drum dintre Piaţa Charles de Gaulle şi Arcul de Triumf. Pentru cei care nu ştiu, această porţiune de drum face parte din Bulevardul Aviatorilor, drum pavat cu piatră cubică şi unul dintre cele mai proaste drumuri din Bucureşti.  Tarlaua aceasta, pentru că dacă i-aş spune drum comunal aş răni foarte multe drumuri din ţară, este un calvar pentru mii de şoferi care trec zilnic pe aici.

Gropile prezente pe ambele sensuri de mers se înmulţesc pe zi ce trece, aceasta fiind cauza vitezei de croazieră de numai 30 de km/h cu care traversez această flaşnetă de drum. Nu aveţi decât să-mi daţi flash-uri, mi-am testat de mult prea multe ori amortizoarele pe aici, atât de mult încât acum cunosc toate zgomotele (a.k.a greieraşi) pe care le fac plasticele din maşină.  

Având în vedere situaţia, nu ar fi cazul ca primăria să facă ceva în privinţa acestui lucru sau, şi mai bine, hai să ne apucăm noi să reparăm. Cât poate să coste? Fără licitaţii, fără firmele aşa zişilor „regi ai asfaltului”. Până aflu preţul refacerii drumului o să mă interesez de preţul a 4 amortizoare noi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.