Sandero Stepway pleaca de la 9200 euro

sandero_stepwayÎncepând din data de 23 iunie 2009, modelul Dacia Sandero Stepway poate fi comandat în toată reţeaua Dacia din România. Versiunea Stepway a modelului Sandero este disponibilă în două variante de motorizare, pe benzină, 1.6 MPI 90 CP, la un preţ de 9200 euro, respectiv, pe motorină, 1.5 dCi 70 CP, la un preţ de 10400 euro.

Aerul condiţionat este oferit gratuit în cadrul campaniei promoţionale Clima Plus. Cele două versiuni de motorizare – benzină 1.6 litri 90 CP şi diesel dCi 70 CP – bine cunoscute de pe celelalte vehicule din gamă, se remarcă prin consumuri şi emisii poluante scăzute. „Benzinarul” are un consum mediu de 7,6l/100 km, în timp ce diesel-ul se mulţumeşte cu doar 5,3l/100 km. În cazul acestuia din urmă, emisiile de CO 2 nu depăşesc 140g/km, astfel încât Dacia Sandero Stepway dCi afişează semnătura Dacia eco².

Echipamentele de siguranţă prezente pe Dacia Sandero Stepway includ sistemul ABS Bosch 8.1 cu repartitor electronic de frânare (EBV), asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU) şi două airbag-uri, pentru şofer şi pentru pasagerul din dreapta.

La fel ca toate vehiculele din gama Dacia disponibile în Europa, Dacia Sandero Stepway beneficiază de o garanţie de 3 ani sau de 100 000 km. Trei culori metalizate sunt disponibile în serie: Gris Platine, Gris Comète şi Roşu de Foc.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.