Se blocheaza Bucurestiul! Saptamana viitoare

UPDATE: Emil Boc zice că a ajuns la un acord cu transportatorii şi că aceştia îşi vor amâna protestul pentru săptămâna viitoare, în cazul în care guvernul nu se va ţine de cuvânt. Deci eu zic să ne pregătim pentru săptămâna viitoare.

Mâine şi poimâine ar fi bine, dacă ţineţi la nervii voştri, să nu circulaţi prin Bucureşti cu maşina. Asta pentru că între Piaţa Victoriei şi Piaţa Presei Libere vor fi „parcate” peste 12.000 de taxi-uri, autobuze şi autocare. Aţi ghicit, e vorba de un protest al transportatorilor din România, desfăşurat între orele 10-15.

Aceştia protestează împotriva transportatorilor-pirat, pentru care cer sancţiuni şi amenzi mai drastice decât cele actuale. În plus, transportatorii solicită prelungirea autorizaţiilor până în 2016 şi o lege unică a transporturilor. Ei sunt hotărâţi să nu renunţe la miting până când nu vor semna un protocol sau nu se va lua o hotărâre de guvern favorabilă solicitărilor acestora.

Ce face guvernul în timpul ăsta? Fuge la Iaşi. Deşi nu ne aflăm în 1916, miniştrii pleacă mâine la Iaşi, unde vor ţine o şedinţă de guvern. Numai că nici acolo nu vor avea linişte, circa 1.500 de sindicalişti din învăţământ urmând să demonstreze în timpul şedinţei. Sezonul grevelor a început.


Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Un comentariu la „Se blocheaza Bucurestiul! Saptamana viitoare”

  1. Deci am trecut si peste faza asta. Dar am vazut azi o faza care merita spusa pe toate caile media.
    In sectorul 2 nu mai au licenta de ridicare a masinilor ( firmele respective ) asa ca primaria merge mana in mana cu firme de tractare independente. Le da alora 100 de lei si ii cere prostului care parcheaza prost 850 de lei. Combinatie mare. Firma care a fost surprinsa ca lua astfel de masini e aceasta
    http://www.tractari-auto-bucuresti1.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.