SEAT castiga tot in primele curse de WTCC

Seat Leon WTCCSeat rullez! TDI rullez! In your face BMW! Cele patru SEAT Leon TDI, pilotate de Yvan Muller, Jordi Gene, Rickard Rydell şi Gabriele Tarquini, s-au clasat pe primele patru poziţii ale ambelor curse desfăşurate pe circuitul din Curitiba, în prima etapă a Campionatul Mondial de Turisme. Etapa următoare va avea loc pe 22 martie, la Puebla în Mexic.

În 2008 Seat a câştigat la pas Campionatul Mondial de Turisme cu ajutorul motoarelor diesel. În acelaşi an, tot cu un motor diesel sub capotă, Audi a câştigat cursa de 24 de ore de la Le Mans… Hmmm, cred că e timpul ca grupul VW să participe în Formula 1 cu un monopost echipat cu motor diesel.

2 comentarii la „SEAT castiga tot in primele curse de WTCC”

  1. Mi-e greu să cred că un benzinar o să câştige cursa de la Le Mans anul acesta. E o cursă de anduranţă, iar când vine vorba de anduranţă dieselul îşi face treaba muuult mai bine decât un benzinar.

    Plus că dieselul e combustibilul lui Satana şi nimeni nu se pune cu Satana… nici măcar Chuck Norris

  2. Nuuuuu, te rog!! Nu vreau diesel şi in Formula 1. Îmi ajunge WTCC şi Le Mans. Anul ăsta sper din tot sufletul să câştige un benzinar cursa de 24 de ore. Aşa că le ţin pumnii celor de la Aston Martin. Diesel-ul nu e pentru curse! Trec maşinile pe lângă tine şi nu auzi nimic… Sunt moartea spectacolului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.