Urmariti live cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Dacă vreți să urmăriți live ultimele două ore și jumătate ale cursei de 24 de ore de la Nurburgring o puteți face aici. E foarte spectaculoasă, chiar dacă nu participă decât mașini bazate pe automobile de producție. Nu sunt LMP-uri ca la Le Mans, dar sunt foarte multe supercar-uri, de genul Lexus LF-A, Aston Martin V12 Vantage, Porsche 911, BMW M3 GT2 și GT4 etc.

Participă mașini de toate tipurile, de la MINI-uri, la Volkswagen Scirocco pe gaz, Peugeot RCZ sau Aston Martin Rapide, pilotat printre alții de CEO-ul Aston Martin, Ulrich Bez.

În acest moment liderul surpriză la general este echipajul cu numărul 9, pe un Porsche 911 GT3 R Hybrid, care beneficiază de consumul de combustibil mai mic grație sistemului hibrid de propulsie (și deci mai puține opriri la boxe). Îl urmează BMW-ul M3 GT2 pilotat printre alții de fostul campion din WTCC, Andy Priaulx.

Pe trei este Ferrari-ul F430 GTC cu numărul 43, urmat de Audi-ul R8 LMS cu nr. 97 și de BMW-ul Z4 GT3 cu numărul 76.

Vizionare plăcută!

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.