Vesti bune daca vreti sa va comandati un Ferrari

Ferrari a anunţat că introduce pentru viitorii clienţi ai modelelor California, 458 Italia şi FF un program de întreţinere completă, care include revizii, piese de schimb şi manopera aferentă, toate gratuite, timp de şapte ani. Practic, costul reviziilor va fi suportat de companie, iar clienţii nu vor mai avea decât grija benzinei. Asta generic spus, pentru că nu cred să fie vreun proprietar de Ferrari îngrijorat de preţul carburanţilor.

Poate că de acum înainte, aceste maşini nu vor mai sta ascunse în garaje aşteptând ziua perfectă. Poate că proprietarii lor le vor arăta mai mult asfaltul, scoţând din ele tot ceea ce este mai bun. În plus acest lucru va oferi un adevărat concert pentru urechile oamenilor de pe stradă. Nu ştiu despre voi, dar eu când aud un Ferrari, îmi dă impresia că ascult un leu cum se luptă cu tunetele şi câştigă.

Sincer să fiu, nu cred că întreţinerea a fost vreodată o problema pentru clienţii de Ferrari. Şi oricum majoritatea maşinilor sunt folosite  mai mult ca etichete ale statutului social în faţa cafenelelor de lux, arătând doar un posibil potenţial al maşinii. Iar cum potenţialul este rar pus în practică, devine talent irosit. Totuşi Launch Controlul a schimbat multe, în special plecatul de la semafor. Poate acest program va avea acelaşi efect.

2 comentarii la „Vesti bune daca vreti sa va comandati un Ferrari”

  1. wow saptamana viitoare o sa imi iau si eu unul………daca castig la loto.oricum pentru cine isi permite ii ok

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.