VIDEO: Dacia Lodgy in teste pe soselele romanesti

Acestea sunt primele filmuleţe cu Dacia Lodgy în mişcare și totodată primele filmări cu monovolumul marocan pe şoselele româneşti. Ele au fost realizate de un şofer care circula liniştit pe drumul naţional 71, între Târgovişte şi Pucioasa, când a văzut în faţă nu una, ci patru Lodgy albe cu numere roşii pentru probe.

Bineînţeles, omul s-a apucat imediat să le filmeze şi nu s-a oprit din filmat nici măcar în timp ce le depăşea. După ce a trecut de ele, s-a dat repede jos din maşină şi le-a filmat din nou în timp ce treceau. Îi mulţumim lui iulica79 pentru eforturi şi pentru că a urcat filmuleţele pe YouTube. Aşadar, ce părere aveţi, se încadrează bine Dacia Lodgy în peisajul rutier românesc?

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

6 comentarii la „VIDEO: Dacia Lodgy in teste pe soselele romanesti”

  1. @anunturi auto
    Bine ca a preluat-o si merge. Ca nici cehii sau altii nu s-au apucat ei sa inventeze masini, tot cu investitori seriosi au facut treaba.
    Sa speram ca si la Craiova o sa inceapa sa se miste lucrurile la fel de bine ca la Pitesti.

  2. A cam trebuit sa preia cineva si Dacia de la noi ca sa demonstreze ca se poate face treaba, ca noi nu am fost in stare.

  3. Eram la volan, nu era nimeni in dreapta… e putin cam greu sa faci poze la ceva in mers in timp ce esti la volan 🙂

  4. Masina e chiar draguta si ii sta bine in alb 🙂

    Pe langa subiect, se pare ca centrul Renault de la Titu e pus pe treaba. Am vazut la un moment dat cateva dube Renault cu nr de probe, pe acelasi drum, insa intre Targoviste si Titu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.