Viitorul Mercedes-Benz CLS, surprins fara camuflaj

Mercedes-Benz ne-a dat deja un indiciu solid despre cum va arăta a doua generație a limocoupe-ului CLS, prin conceptul Shooting Break prezentat în aprilie la Beijing. Analizând pozele-spion apărute acum, e clar că noul CLS preia partea frontală a conceptului, cu mici modificări.

Farurile sunt aceleași (pline de LED-uri), iar grila și spoilerul respectă aceleași linii ca în cazul conceptului. Din lateral mașina nu diferă foarte mult cu actualul model, forma de cupolă a plafonului fiind păstrată. Din spate se remarcă stopurile în formă de lacrimă, foarte reușite după părerea mea.

Per total, mi se pare un design reușit, chiar dacă nu la fel de pur precum în cazul primei generații. Dacă aș fi în locul celor de la Mercedes-Benz, aș face ceva cu oglinzile laterale, pe care le văd cam grosolane și nepotrivite cu restul mașinii.

Cred că ar trebui să ne așteptăm ca Mercedes-Benz să ne arate cât de curând fotografiile oficiale ale mașinii. Chiar dacă prezentarea oficială va avea loc abia în septembrie, la Salonul Auto de la Paris. Surpriza a fost oricum stricată. Mai multe poze puteți vedea aici.

Foto: SecretNewCars

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

2 comentarii la „Viitorul Mercedes-Benz CLS, surprins fara camuflaj”

  1. Ai dreptate, mi s-a intamplat de multe ori asta. Ce am spus despre design am spus doar bazandu-ma pe poze. Sper ca realitatea sa depaseasca fotografiile.

  2. In general, cand vezi o masina in poze nu ti se pare foarte spectaculoasa, dar cand o vezi in fata ochilor, se schimba treaba 😉

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.